måndag 20 juni 2011

sängbyrån...

Hej mina fina! Tack för alla söta kommentarer, jag ska snart besöka era bloggar och kommentera era fina inlägg:)
Tänkte visa den här byrån som jag köpte billigt på ett säljlager,  Jag tror märket heter Skurup eller något liknande?! Måste erkänna att jag inte minns namnet riktigt nu, men ett fynd var den! Färgen var grön, målade först med vanlig vitfärg och då blev den ljusrosa...hur konstigt är inte det!
 Det krävdes åtta strykningar med målarfärg innan den antog en vit/beige/aprikos färg. Jag får nöja mig så, fast jag är inte riktigt nöjd men jag säger till mig själv "det går bra det här med Helena" man måste peppa sig själv då och då:)
Favoritparfymen TOUS har jag fått av Margareta.  Vi fick höra i en parfymaffär att den var för mörka personer och Margareta är blond. Så vi bytte parfymer fast jag är rädd att hon bytte ner sig! Skärmen har jag också fått av en god vän och den passar bra på byrån. Nu önskar jag Er en fortsatt fin vecka, kikar snart in hos er andra!
                                                                         Kram Helena

17 kommentarer:

Camilla sa...

Jag tyckte sängbordet såg jättefint ut så du kan absolut vara nöjd.
Färgen så iaf toppen ut på foto =)
Ha det gott!
KRAM

Tina sa...

Åtta lager färg, det blev ändå väldigt bra!
Jag var först inne på puderrosa till min loppade 30 kr byrå, du vet. Fegade ur och den blev grå istället..Får måla något annat istället, det ser ju jättefint ut!

kram!

Roses & Angels sa...

Tycker du ska vara super nöjd för det är ett jätte fint sängbord. Satt precis och letade höga sängbord, skåp på blocket men har inte fastnat för några ännu. Vill ha en lite högre modell. Jag har en liten tävling inne hos mig ifall du är sugen. KRAM

EM sa...

Det blev ju jättesnyggt ju.
Trägen vinner, säger man ju. Jag är tyvärr inte så enveten ,jag ger upp så lätt. Mitt favorituttryck är, säger mannen, "det funkar inte".
Kram elsamarianne

Anneli sa...

Ser ju vit ut på fotot....8 strykningar, då hade jag ledsnat för länge sedan!
Gillar verkligen din höga lampfot...ursnyggt!

Ha det fint,
Kram Anneli.

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Sååå fin..:)
Den ska du vara nöjd med tycker jag!

Kramkram Susanne

Ett ögonblick sa...

Byrån blev verkligen jättefin! Att färgen blev rosa, kan bero på att du målade med en vattenbaserad färg på en gammal färg med ett annat lösningsmedel, det blir som att färgen "blöder" igenom. Vill du ha den helvit så testa med en oljebaserad färg som har lacknafta som lösningsmedel. Jag skriver inte detta för att jag tycker du ska måla om den, utan bara som en förklaring till varför den drog åt rosa. Jag beundrar ditt tålamod och den är ett riktigt litet smycke. Lampan är också en läckerbit!
Känn Dig jättenöjd!:)

kram lisamaja

Anna sa...

Nämen 8 lager?? Vad konstigt! I vårat förra hus var det en jättevacker panel upp längst hela trappan och hallen. Problemet var att den var målad i 80-tals mintgrönt... Det krävdes 4 lager färg innan jag tvingade den att bli gräddvit. Färghandlaren förklarade att grönt ÄR svårt att täcka minns jag.
Kram Anna

Fågel Blå sa...

Jättefin är den din sängbyrå!!!!
Underbara bilder,,,önskar dej en fin vecka!
Kramar Kathrine

Elzie sa...

Det var en liten behändig byrå. Och snygg blev den också när du målat den.
Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie

Anonym sa...

Jäätefint Helena! Jaghåller med Lisa-Maja ang. färgen. Men det är bra att du var envisare än färgen där. Du vann och resultatet blev ju såå bra. Jag har plingat Dig idag.
Hör av dig när du har tid och lust.
Pussen!
Åsa B.b.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken jättefin byrå! På bilden ser den vit ut, men just det har hänt mig en gång också att det blev rosa. Du får kalla den pudervit. Och vilken läcker parfymflaska.
Kramar
AnnaMaria

Roses & Angels sa...

Ja jag har fått svar på frågan. hihi Fattade inte hur jag skulle göra! Det har ju fungerat hela tiden hhah. Jag är ganska knasig ibland. =) 3 Lotter blir det min vän. KRAMEN ♥

Unknown sa...

Vilken fin byrå, handtagen är helt underbara, likaså färgen. Älskar det.
Är svag för fina parfym flaskor.

Önskar dej en underbar Midsommarhelg
Kram Maggan
http://www.vindsromantik.blogspot.com

Änglarum sa...

Hej Helena! så fin byrå med vackra handtag! önskar dig en skön Midsommar..så ses vi framöver, det blir lite då o då vid bloggen så här i sommar tider! kramiz Jessica

katha´s kortmakeri sa...

Så fin din byrå blev. Speciellt handtagen!
Ha en skön midsommar!
Å kika gärna in hos lillla mej.
Kram
Katha

Farfars stuga sa...

Jätte fin och värd allt jobb tycker jag.

Kram Cia