söndag 1 maj 2011

Jag tror jag är kär...

När kära M och jag var till Gårdsbutiken Tant Elwira, så mötes vi av den här sötnosen. Det är Charlie som M har i sin famn.
 Matte heter Jessica och äger den fina butiken Tant Elwira.  Charlie var med oss inne i butiken nästan hela tiden vi var där, botaniserandes bland alla fina inrednings saker. Suck...man vill ha allt!
Den här lilla pärlhistorien tillhör en liten lampa som jag köpte. Den hänger nu i lilla hallen. Ska visa bild på hela lampan senare. Den är snygg och den LYSER, vilket gamla lampan inte gjorde.
Önskar Er en skön Majkväll! Kram Helena

12 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Åååååå vilken sötnos Jessikan har .Bara så söt.Önskar dej en skön kväll.Kram Rita ♥

Änglarum sa...

Sötnos :) hoppas du har haft en fin valborg & 1 Maj. Luften har varit kall! men så brukar det ju vara,blev dock ingen brasa för mig,jag jobbade.Ha en go vecka! kramiz Jessica

EM sa...

Ja visst blir man helt bedårad av en sån söting. Är så sugen på att skaffa mig ännu en hund, en liiiiiten en denna gång.
Eller inte... vår rottis är ungefär vad man har plats för egentligen.
Har botaniserat "i ladorna" och inser att det är dags att rensa nu. Så jag kan köpa lite nytt och fint på alla de härliga inredningsbutikerna som finns överallt.
kram elsamarianne

Maria sa...

Å herregud en sådan sötis...den skulle jag gärna ta med hem :) Kram maria

Cajsas Faster sa...

Ha en bra vecka, trots det blivit lite kyligare!

Kram Marie

Petunia sa...

Jge lar liken din stå denne gangen, så får du kanskje noen nye gjester inn på bloggen din.
Du har så mye fint her inne! Og om du vil være med på himmelsk, så gi meg beskjed, så kan jeg lære deg hvordan du gjør dette med linkingen.
Litt info finner du her:
http://petuniablogg.blogspot.com/2010/02/direkte-lenker-til-et-speseilt-innlegg.html
Det eneste som er annerledes, er at linktjenesten jeg bruker (listen du skriver deg på) er en annen. Men prinsippet er det samme!! Jeg håper jeg ikke har skremt deg bort og at jeg ser deg igjen neste gang! Ny himmelsk neste fredag!

bakom berget sa...

Hej vännen! Du, det var väl bland det sötaste man har sett någonsin.Jag förstår att du blev kär.
Nu blir jag nyfiken på vad det är för fin lampa du har hittat. Det lilla jag ser, ser ju jättefint ut. Ha en skön dag i morgon kära du!
Kram Åsa.

Fågel Blå sa...

Åhhh så söt vovvelino!!!!
Fniss!"
Förstår att ni blev kära!!!!
Skall bli spännande attt se lampan!
Ha en fin MAj Vecka!
Kram Kathrine

Vita Falkens Lantliv sa...

Jösses så söt liten vovve:) Förstår verkligen att du blev kär;)

Kram Susanne

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Men så söt, och vilken blick! Jag skulle bli kär direkt, vilken goding. Så roligt när det finns en butikshund som kommer och tar emot.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Roses & Angels sa...

Hej söta du. Å en fin ny header har du här inne och hunden, så söt förstår att du är kär. Så många underbara ting du visar.Nu verkar kommentarerna fungera men det sker förändringar och jag gillar dom inte. Bodens butik är helt underbar. Hörs PUSS

Viola sa...

Vilketn liten raring, förstår att du blev kär, är ju lite svårt att hålla Otto så där, men ibland tror han ju att hn är döliten när han bvill ligga i mitt knä :) är i vattenhålet och stänger av..pratade med Åsa idag....vi håller tummarna, puss på dig