onsdag 27 april 2011

Gamla böcker och Sidenros...

Redan onsdag och på lördag  Valborgmässoafton, det går verkligen undan nu... Måste bara få visa er de här fotona, med de gamla böckerna och sidenrosen. Tycker de är så fina.
Här är Dolly...det står ju till och med på fotot:) Hon är en riktig sötnos och har varit med på bloggen och visat upp sig förut.
Med det här april värmerekordet, dröjer det nog inte länge förrän man kan plocka liljekonvaljer och gullvivor. Mina favorit vårblommor...hoppas Ni har det bara bra därute i Bloglandia. Vårliga hälsningar och KRAM från Helena.

24 kommentarer:

Tina sa...

Gamla läderband är så fina, skulle kunna ha en hel vägg med sådana hemma. Har inte kikat efter liljekonvaljerna ännu, hos mig är de fridlysta tror jag.
Så vacker bukett du fotat! Kan nästan känna doften ända hit..

Ha en härlig dag!

Änglarna finns sa...

Javisst är det underbart med liljekonvalj och gullvivor!
Längtar tills de blommar!
Ha en fortsatt underbar onsdag!
Kram Annika

Maria sa...

Måste kika in på dina böcker och siden rosen...mysigt :) Och givetvis katten. Får inte glömma detta lilla pälsfluff ! Kramar från Maria

Monika sa...

Vilka skönheter! Både katt, rosor och konvaljer!
Jättevackert med gamla böcker också!

Ha det gott och härliga vårhälsningar till dej!

Kram

Monika

Katta sa...

Vilken söt Dolly du har :) Ja visst går det undan nu och det händer mycket framöver så vips blir det skolavslutningar och hela baletten. Kram Katta

bakom berget sa...

Hej där! Vilka vackra gamla böcker. Skinnband är ju såå vackert. Ja just det ja!! Det är ju Valborgsmässoafton i helgen. Det hade jag glömt.
Så härligt när liljekonvaljerna kommer. Den doften är ju bara såå underbar.
Ha en skön kväll. Vi hörs!
Kramen!

Fågel Blå sa...

Vilken ros helt underbar!!!
Och så charmig med gamla böcker!!!!
Önskar dej en fin KVäll!
Kram Kathrine

Änglarum sa...

Hej fina bilder ! Dolly är en riktig liten sötnos :) Ha en fin kväll kramiz Jessica

Roses & Angels sa...

Härliga rosor du visar. Dom är jätte vackra. Å katten min favorit alltid lika underbart att se bilder på den. Ja tänk vad tiden går. Snart är det dags för första maj och valborg. Liljekonvaljerna doftar så gott. Ha det bra kram

Mycket annat & lite betong sa...

Så söt Dolly är, vilken fin vit päls! Och rosen ser ju äkta ut.
Ja, valborg kom väldigt nära inpå påsken i år.

Ha en trevlig kväll!
Agneta

Systrarna Hjertén sa...

Det går helt otroligt fort, det gäller att njuta när tillfälle ges!

Mvh
Frida

Cajsas Faster sa...

Här har gullvivorna börjat slå ut.. men inga liljekonvaljer än. Bra om det hejdar sig en aning. Det går så himla fort!

Yes, det ska bli så kul att ses!

ha det fint. Kram Marie

Anna sa...

Jag tittade på våra liljekonvaljer vi har i trädgården och det är någon liten stängel på gång faktiskt!! I april månad! De brukar ju blomma till skolexamen, så det lär inte vara några kvar tills dess kanske...Men ÅH så härligt det är ute nu!!
Ja! Ska bli kul att träffas på bloggträffen!!
Kram anna

Viola sa...

Det var en vacker kombination...rosen coh böckerna, ett fint stilleben vet du ;) blink, blink...du kan....Dolly är ju en raring, så söt och här blommar gullvivorna för fullt, flera veckor tidigare...hoppas dagen varit bra, pussen

Härliga Livet sa...

Hej va kul att du hittade in till mig.
Jag har liljekonvaljer i min trädgård.Men ser inget av dom enu. Fin blogg du har.Det ska bli kul att träffa dig och många andra hos viola.
Kram så ses vi snart.
pernilla

Maria sa...

Marias Hörna - Njut av livet har problem med bloggen. Den finns helt plötsligt inte. Men jag finns och får troligtvis göra om bloggen om vi inte hittar felet. Någon som vet hur man återskapar sin blogg. Använder ju Blogger som så många andra. Maila mig i så fall på Kilenstam@Glocalnet.net. Är ganska så irriterad nu på detta problem..Kramar från en förtvivlad Maria

Livet på Berget sa...

Visst är det härligt med vår!
Det bara spritter i kroppen. Sitter här på jobbet och solen lyser. Jag vill så gärna åka hem och påta på ute. I dag har vår hund Maja kommit hem också så jag vill extra mycket åka hem för att krama henne. Har inte sett henne på 2 månader!!!!
Ha de gott!
kram
/Sara

Monika sa...

Hej! Tack för tipset om deckaren. Är bokens titel "Dödligt svek"? Ska kolla efter den när jag går till Biblioteket nästa gång.

Ha det gott!

Kram

Monika

Anonym sa...

Good Morning Helena!
You are an amazing photographer, your pictures are sharp and beautiful. I love lily of the valley but nothing is up yet. We are having a late Spring. Do you know your cats name was the name of my Mother? Ha en bra torsdag. I'm still trying. Thanks for helping!

Rosemary...XX

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det är en jättevacker sidenros, så fin framför dom gamla böckerna. Kissekatt har du fin också, så mjuk och go hon ser ut.
Kramar
AnnaMaria

hagagården sa...

Vilken underbart fin siden ros du har
Kram o ha en fin kväll.
Ninni

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Vilken fin ros :)
När vi nu inte träffades på Blåkulla så får det bli på det andra Blåkulla istället :) det som heter Bossgård. Och snart träffas vi igen. Det ska bli så roligt!
Kram
Marie

Anonym sa...

Jag hade också en Perser för en så där 25 år sedan...den var RÖD och hette Mon Amies Noak (Nocke). Ha en härlig Valborg! Kram Maria

Viola sa...

Ha en fin helg, pussen