fredag 29 januari 2010

Väggstakar...

Hej Vänner i vårt avlånga snöiga land! Titta vilka fina väggstakar jag skickat efter från Violas Romantiskating. Direkt jag såg dem. kände jag att de kunde göra sig i mitt vardagsrum. Har en bricka från Farmor som går i samma stil...kommer att göra sig fint tillsammans!


Farmor använde brickan till kaffebröd...och jag har använt den till att lägga posten på. Men de senaste tio åren har den skramlat i ett skåp. Men nu se ni govänner, stundas det renässans för denna bricka! Har ett par bordsstakar i källaren i samma material...vet inte hur många gånger de varit på väg att kastas...ibland är det bra att vara en spara!

Dessa fina väggstakar är redan uppspikade...det visar jag i nästa inlägg, frågade Elsa vad hon tyckte och det blev tummen upp! Den tummen kan betyda mycket...vill inte göra jämförelser med Julius Ceasar under romarriketsdagar, men visst väger den tungt, hehe! Jag gjorde också tummen upp ska ni veta och den tummen väger absolut tyngst, bara så att ni vet!





Ikväll blir det fredagsmys med Thaimat...före det en tur till Helena och Uthuset i stan! Rea nämligen...går ju inte att motstå!
Trevlig Helg till Er alla Söta och Rara!
Kram Helena

24 kommentarer:

Emmas utsikt sa...

Den som spar han har. Eller hon blir det ju nu! fina grejer.

God helg!!

Emma

Norregård sa...

Blir fint till brickan och ljusstakarna!!
Kul med rea....ALLTID kul med rea, ha det så trevligt;o)
En riktigt god helg!!
Kram Kram Malin

Sjabbig men chic sa...

Åh vilka fina ljusstakar. Såna skulle jag absolut vilja ha!

Kramis Lisa

M sa...

De var STILIGE!!
Ønsker god helg, klem,M

Tezz från Kungens Kurva sa...

Verkligen jättefina väggljusstakar i härligt gammaldags stil. Blir så mysigt när man har sådana prylar.
Ha en riktigt trevlig helg!

hemma hos lilla mej sa...

WOW vad snygga ljusstakar kanon.ha en mysig kväll njut och mys Varmkram Rita ♥

Roses & Angels sa...

SÅ fina vännen. Viola har mycket smått och gott, vackert och fint i hennes webbis. Älskar att titta in där. Har själv en fin kaffekanna som är därifrån! Ha en fin helg kram

Anonym sa...

Jättefina,vad avis jag blir att du har köravstånd till Uthuset. Hon verkar ha så mycket fint! Annica

Hanna sa...

Åh så underbart fina.
Kram
Hanna
Ha en bra helg.

Livet på Berget sa...

Ah så härliga saker du både köpt och fyndat hemma. Det blir ju jätte snyggt och vilken tur att du fick godkänt av lillchefen:). Undra vad du fyndade på rean då??? Hoppas det var något uppiggande härligt pillrigt.
Kram på dig!
/Sara

Ellinor sa...

Vilka Snygga väggljustakar ser så härligt slitna ut o dessutom en snygg Bricka det är så Kul när man plötsligt kommer på att man har saker i skåpen som passar i stilen.
Ha En Bra Helg
Ellinors Hus

Vita rosor och förgätmigej sa...

Helt underbara! Fantastiskt att du redan hade en bricka som var i samma stil!
Kram/ Anna

Fågel Blå sa...

Hejsan!
Åhh vilka fina väggljusstaker du fyndat hos Violan....
Där kan man verkligen hitta fina gamla saker!
Önskar dej en trevlig Helg!
Kram Kathrine

Vitt och Blått sa...

Vilka fina ljusstakar du hittat! Rea säger du! Ojoj, det har jag heeeelt missat! Har varit dåligt med bloggandet den senaste tiden, sådant viktigt får man ju inte missa! :)

Ha en trevlig helg!
Kram Ewa

Hemma hos Alice sa...

Tack för titten på min blogg. Jag blev så glad! Nu har jag tittat runt bland alla fina bilder på din blogg. Du har många vackra saker på din blogg. Kram Alice

Viola sa...

Det är nästan att jag ångrar mig...:) dom var verkligen så vackra med sin patina...men roligt att dom kom hem just till dig, ha en skön lördagskväll, KRAM

Roses & Angels sa...

Hej vännen! Nu är jag hemma igen efter dagens försäljning :-). Självklart kan man få med namn eller en annan valfri text, tänk bara på att texten får inte vara för lång. Maila mig gärna vad det är för bild och vad du vill det ska stå. Hahha nästa gång ska jag säga till när jag gör en ostbricka med lite vin så får du komma hihi. Kram

Vit som snö sa...

Otroligt vackra!!!
Jag har handlat en hel del av Viola, kan verkligen kära ner mej i hennes nätbutik!
Kram Cilla

Lantligt i stan sa...

Grattis, du har vunnit ett kuddfordral i min utlottning! Maila din adress till mig på lantligtistan@hotmail.com så kommer fodralet på posten! Ha en bra dag!
Kram Anki

Körsbärshöjden sa...

Men såå fina...förstår att Viola nästan ångrar att hon sålde dem. :)

Ha en fin söndag
Eva

Nyanser av vitt sa...

Kan tänka mig att det blir ett ljuvligt sken.
Grattis till vinsten också.
Ha en fortsatt fin söndag
Kram Agneta

Lilla Lycksta sa...

Helt underbara väggljusstakar. Vilken tur att ha en bricka som passar fint till. Ska bli roligt att se dem uppsatta på vägg. Ha det gott.
Stora kramen Camilla

Roses & Angels sa...

Tack söta du! Ja det är kul att människor uppskattar det vi gör, det är ju ändå slit och släp också hihih. Ha en fin kväll kram

Roses & Angels sa...

Tack söta rara du, så glad jag blir. Ja det var inte nåt roligt besked det där. Hm JAG VILL JU flyttaaaaa. Men det är kanske som du säger, det kanske dyker upp nåt ännu bättre. har nu lagt ut en annons på blocket att vi söker en ny lägenhet det kanske kan ge nåt. Ha en bra dag kram