tisdag 9 augusti 2011

En sensommar kväll...

Hej mina Fina! En av de varmaste kvällarna i början på augusti var vi fem tjejer som blev bjudna på grillning hemma hos rara Siv. Här ovan ser ni hennes fina innergård. Fotot är taget från hennes balkong och tyvärr efter det vi grillat och hade plockat in hennes dukar som var verkliga färgklickar! Men man ser i alla fall vilken mysig innergård hon har.
Här grillar vi för fullt, Siv bjöd på rostade rödbetor med fetaost och balsam vinäger/olja att droppa ovanpå. Supergott kan jag tala om.
Här tre modiga som ställde upp på foto, vi andra tre avstod, själv lyckas jag aldrig se klok ut på något fotohugaligen! Från vä. till hö. Margareta, Maria och Siv.Vi hade en supertrevlig kväll med många glada skratt, god mat och gott vin:)
Nåja, här ser ni i alla fall lite av bloggerskan och det bara för att jag vill visa upp det ursnygga armband som jag köpt av Agneta med bloggen Nyanser av vitt. Armbandet älskar jag, kolla vilka läckra kulor i färger som kan användas till allt. Jag tycker det är lite Flower Power över det hela. Ursnyyygt! Så har Tom Jones varit i Furuvik här utanför Gävle, så varför inte avsluta med honom och Nina Persson:)
                                                                              
                                                                          KRAM

11 kommentarer:

Anonym sa...

Ja jag håller med, en jättemysig innergård och kul att grilla med tjejerna. Armbandet är riktigt coolt, jag får väl kolla in bloggen.

Kram

Tina sa...

Oj, en sån rolig liten fest ni haft!
Saknar de fina sommarkvällarna redan, får hoppas sensommaren blir lite bättre...

kram o ha det gott!

Änglarum sa...

trevliga kvällar i goda vänners lag får man njuta av länge efteråt :) här har hösten smugit sig in,lite vemodigt måste jag säga! Ha det nu så gott! kramiz Jessica

Cajsas Faster sa...

Myysigt!!

Du kan gott vara med på bild! Du är så vacker:)

Kram Marie

Anonym sa...

Så härligt med fina sommarkvällar! Mysigt det såg ut att vara! Välkommen in till mig och tävla om ett halsband! Tyvärr bråkar min inloggning så det är därför jag kommenterar som anonym idag. Kram Helena
http://bolinofsweden.blogspot.com

Fågel Blå sa...

Så mysigt ni verkade ha!!!!
Och så fina bilder!
Och du vilket fint armband!
Görsnyggt!
Hoppas du får en fin dag
kramar Kathrine

bakom berget sa...

Hej vännen! Vilken myskväll ni hade. Tur med vädret oxå...
Så du har fått ditt fina armband nu. Jag är allt lite avis på det ska jag erkänna. Det är ju så läckert. Här snickras det för brinnande livet nu. All fritid går åt till det.
Jag ringer dig nån kväll så får ni gagga lite.
Ha en jätteskön vecka!
Pussen!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken myskväll ni hade, så härligt och ha en sån innergård. Grilla och träffa vänner, då är sommaren som bäst. Supersnyggt armband, jättefina färger.
Kramar
AnnaMaria

Farfars stuga sa...

Vilken fin innergård och armband.
Det gäller att njuta av sommar och vänner.

Kram Cia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Gomorron
Du har helt rätt, visst är det Bollywood-känsla över stolen. Och säkert såna filmer de tittat på också.
Ha en mysig dag
Kramar
AnnaMaria

Mor og datter sa...

Så koselig :)