fredag 22 oktober 2010

När en spara blir en slösa eller hur var det egentligen...

God Kväll i Höstkvällen! Nu har jag tampats med blogger i en kvart, få se om det blir något inlägg nu! Himmel och pannkaka så frustrerande när bild och text inte gör som man vill.

Har iallafall varit riktigt duktig idag...städat badrummet och torkat ur skåp och hyllor. Tänk så mycket man hittar, en Pillow Perfume som jag tydligen gömt för att...ja egentligen vet jag inte, har letat länge efter den!!
Slängde ett gäng tuber med krämer som luktade URK! Dock inte mina älskade Molton Brown (doftar himmelskt) som jag är ytterst sparsam med. Ja, ni hör ju hur det är inte undra på att en spara blir en slösa när hon inte ens kan använda det hon har!! Har lovat mig själv att inte köpa en enda hudkräm till för än det jag har är slut!

Kram Helena

Önskar en en finfin helg!

16 kommentarer:

EM sa...

Jamen så är det ju. Den dyraste parfymen står oanvänd i skåpet. Dyraste skorna använder man så sällan att de är obekväma.
Du är duktig om du kan hålla dig och inte köpa nåt nytt. Durance har ju så goda krämer.
Jag har också köpstopp på sånt. Men en liten handkräm slinker gärna med hem ibland.
må så gott
kram elsamarianne

bakom berget sa...

Men...Heeelena! Hur tänker du nu? Använd det, medan det doftar så gott som det ska. Sen, är det ju bara att kasta! Kram Knasboll!
Åsa.

Eva Linnea sa...

För mig tog det några år att göra slut på det jag hade hemma, när jag bestämt mig för att inte köpa något nytt förräns det gamla var slut. Samma med AJAX och andra rengöringsmedel. Då har man har för mycket! En skön helg önskar Eva Linnea

Skogslyckan sa...

Oj nu påminde du mig om att jag borde städa i badrums skåpen också... Och du slösa och dofta och skäm bort dig själv, det är du värd!
Kram Pia

Norregård sa...

Kikar in och önskar en trevlig Helg!!!

Jag skulle behöva ny parfym, kanske skulle skämma bort mig lite;o)

kram Malin

bakom berget sa...

Du vet....jag har ju inte så mycket damm i hörnen....Fniss ;).
Kram.

Pysselpalatset sa...

Ja de har en förmåga att gömma sig de små dyra burkarna... För man är för snål att använda så dyra saker varje dag.. och så glömmer vi dem tills de inte går att använda... Dumsnålt... men mänskligt.. ler.. Härlig uppsättning älgkött... kram j

hagagården sa...

Hej
Ja det där känner man igen,man köper och ställer in och köper och ställer in,ibland får man säga till sig själv men sluta nu och annvänd det du har först. fniss.....lättare sakt en gjort!!
Kram o ha en fin lördag.
ninni

Livet på Berget sa...

Så skönt att få utstädat. Det skulle jag också behöva göra. Är lite dålig på att köpa sånt där lukta gott så jag skulle behöva lära mig lite av dig där kanske :).
Kram
/Sara

Lilla Lycksta sa...

Är jätteduktig på att spara på alla flaskor och burkar och till slut luktar de ju urk! Måste nog ta en storstädning jag med. Ha det gott.

Stor kram Camilla

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon
Jag håller också på och rensar och städar. Har inte kommit till badrummet än, men där lär det bli en del och slänga.
Ha en fin söndag
Stor kram
AnnaMaria

Unknown sa...

Känner absolut igen mig i att spara för mycket på det man gillar.....ända tills det börjar lukta illa om det istället.....inget vidare spartips:).
Ha en bra dag!
Camilla

Vardag och flärd sa...

Hej! Vill bara säga att jag gillar din blogg!
Även jag har haft en storstädning i badrummet - och det känns riktigt bra.
Kram Eva

Vit som snö sa...

Visst är det befriande att rensa bort allt man inte använder! Jag håller på att göra mej av med massor av saker jag också, tar rum för rum nu och är riktigt noga med att inte drabbas av "kan-vara-bra-att-ha-syndromet".
Det tar sin tid men är såå skönt!
Tack för din goa kommentar, jag blev jätteglad. Ha en fin söndagskväll! Kram Cilla

Unknown sa...

http://vindsromantik.blogspot.com/

Det där känner jag igen, att man spar... sen är det bara att kasta. Förstår inte, snål är jag inte, vet inte vad felet är.
Jag kan berätta, jag är uppvuxen vid Sörby alldeles vid skolan bodde vi.

Önskar dej en underbar vecka
Kramar
/Maggan

Country Hill sa...

Ja här har Du en till som känner igen sig, himmel vad sylar man har i badrummet. Måste allt röja där jag också.
Ha en bra start på veckan!
Kram Lena