onsdag 4 augusti 2010

London calling...

Hej Hopp i Stugorna! Elsa och jag är nyss hemkomna från en mor och dotter resa till London. Så här har det vandrats dagarna igenom... affärer har besökts och det är tur det finns soffor på Urban Outfitters där trötta mammor kan vila fötterna medans döttrarna provar kläder:) Vid staketen till Hyde Park ställer målare ut sina tavlor varje söndag...hundratals meter med konst av varierande slag! Så trevligt att promenera förbi på trottoaren, inget inköp gjordes dock:)
Här tror jag det är Oxford Street...Vi promenerade också runt hela Hyde Park/Kensington Gardens en promenad som heter duga kan jag lova!

Gäller att titta åt rätt håll innan man passerar gatan, tur det står med stora bokstäver!
Så har vi också provat på tunnelbanan ett i mitt tycke komplicerat system. Har i alla fall lärt mig blå linje från flygplatsen...sedan byte till gul linje som går i en cirkel runt hela centrala London.

Det där med att gula cirkeln går runt och runt centrala London upptäckte jag sista dagen...men vi har istället fått massor av motion. Bra!!


Ha det bra alla Fina därute...snart väntar en super spännande dansk serie...Livvakterna!

Kram Helena


23 kommentarer:

Country Hill sa...

Så mysigt med en tripp till London denna underbara stad. Har inte varit där på 10 år men längtar dit så fort jag får se lite bilder.
Förstår att ni hade det underbart, finns så mycket att se.
Ha det gott!
Kram Lena

Penseldraget sa...

Vad härligt med en mor o dotter semester =) har aldrig själv varit där men de kanske man skulle unna sig, de ser ut som att ni haft mycke fint att kika på...
kram pia

Fröken Generös sa...

Dit skulle jag vilja åka med min mamma! Hon målar och skulle säkert uppskatta en söndagsutflykt för att titta på alla tavlorna! Kram Helena

hemma hos lilla mej sa...

Vad skoj med mor och dotter semester .Vad häftigt.Vad mycket fint ni har sett kan jag tänka mej.Önskar dej en fin kväll Kram Rita ♥

Roses & Angels sa...

Underbart att åka bort sådär bara mor och dotter. Hoppas ni haft det jätte mysigt. London skulle jag vilja åka till nån dag. Kram

Tina sa...

Hej vännen!
Men välkomna hem!! Åh, va kul ni verkar haft det! London ska ju vara helt underbart..har jag hört =) Har inte varit där själv.. men kanske en vacker dag =)

Ha en underbar fortsättning på din vecka!
Tack för att du delar med dig av er resa!!
Kram Tina

Godastunder-tokigaidéer sa...

Härligt att få göra en mor /dotter resa, så roligt med shopping och i London som är en av mina favoriter...härligt

Stor kram Anna

bakom berget sa...

Va mysigt ni verkar ha haft det! Kan tänka mig att du har några mil i benen nu. Va läckert mad alla dom tavlorna. Där skulle jag nog ha fastnat länge. Jag har aldrig varit i London, men skulle inte ha nåt emot en liten tripp dit nån gång.
Ha det så bra nu, så hörs vi snart.
Varm kram från mig! Åsa.

Marie Louise sa...

Visst är det något speciellt när mor och dotter hittar på trevliga saker att göra. Har själv en vuxen dotter och vi gör många roliga saker tillsammans, det är guld värt.
Kram Marie

Livet på Berget sa...

Kul att åka med sin dotter bara! Det är så mysigt. Har aldrig varit i London men skulle gärna vilja det fast jag är ingen storstadstjej. Man kanske blir lite egen när man bor här uppe tycker storstäder år så högljudda och stökiga, blir lite förvirrad :). Men det finns ju så mycket att se och många affärer :). Ha de gott!
Kram
/Sara

hagagården sa...

Hej
Ni ser ut att ha haft en underbart fin semester,härligt att åka med dottern.
Kram o ha en fin dag.
ninni

Roses & Angels sa...

Tack söta du! Hihi ja Josefin är en liten pärla hon och Pia skämmer bort henne nå enormt =). Tack vännen kul att du gillar korten. Alla är ju inte fina men det är så kul att göra så man bara kör på. Ha en fin dag Puss

Viola sa...

Vilken härlig tur ni har gjort, men blev lite kortare men intensiv, samtidigt så härlig, gillar den staden och längtar redan dig...jodå nog är det så..när dom är i tonåren känner man...väx upp, och när dom är vuxna så saknar man tiden när dom var små..ha en fin dag, nu väntar butiken...kramen

Lilla Lycksta sa...

Vad mysigt och härligt med en resa till London. Det var jättelänge sedan jag var där. Jättefina bilder därifrån. Ha en fin helg.
Kramar Camilla

Norregård sa...

Hej!
Vad härligt med en mor & dotterresa!
London är ju så häftigt;o)

Kram Malin

mariaK. sa...

Vilken mysig liten semester ni verkar ha haft!
Mycket intryck och shopping:-)
Kram, Maria

Lilla Rummet sa...

Hej vännen!
Vilken härlig tripp till London ni gjort. Verkar vara en härlig stad. Har aldrig varit där men har haft tanke på att åka dit, kanske det blir framöver någon gång.
Önskar dig en härlig helg.
Kram Britt

Änglarnas hus sa...

Hallojsan!

Det låter som en toppenresa..sådär bara flickorna i familjen!

Finns så mycket kul att se i London så!!

ha det gott!

Kramis sanne

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Det låter som en härlig tripp! Det var längesedan jag var där, men just nu är faktiskt min dotter där och hälsar på en kompis.
Finns ju otroligt mycket att se.
Kram
Marie

Huset vid ån sa...

Hej vännen!

Vad mysigt det lät med en tripp till London.....Förstår att det finns mycket att titta på där.
Visst är livvakterna bra, man vill aldrig att det ska ta slut....Fniss!
Må så gott! Kram Therese

C De-sign sa...

Vad mysigt ni har haft det!!!! Roligt att få se lite Londonbilder...tack! Var köper du "Jo Malove"?????? låter som om den doftar underbart! Nu börjar snart de vanliga rutinerna.....men det ska väl gå bra det med... önskar dig en fortsatt skön tisdag! Kram fr C

Tigris Predikantan sa...

Ngn gång skall jag nog göra ngt sådant med mina döttrar! Det är sådant man alltid kommer att minnas!
:)

Lisas torp sa...

Vilken härlig resa ni verkar ha haft!
Alltid spännande med nya vyer och visst - man går och går och först efteråt känner man efter i fötterna! Kanske tur det!

Varmt TACK för din jättegoa kommentar hos mej!
Kramar
Lisa