onsdag 25 november 2009

Träskrin...

Träskrinet efter Faster Eva...inuti locket står det...Eva-dagen, den 24 dec 1924, av Moster. I vanliga fall har jag allt möjligt krims krams i skrinet...men nu fyllde jag det med mossa och dekorerade med mina finaste julkulor inköpta i London, tror det var på Harrods. Elsa var liten då och det jag ville köpa fick jag slita åt mig i förbifarten...för hon hade alltid siktet inställt mot leksaksavdelningen. Hängde jag inte på...så var hon borta...totalt orädd var hon, så min stora skräck var att hon skulle försvinna! Jag vet inte hur många timmar vi har tillbringat på Hamleys...Londons störtsta leksaksaffär med våning på våning fylld av trevligheter för barn. Puh!
Här mina kottekulor igen...brukar hänga dom i ett band som dekoration på gardinerna.
Lite glitter vill jag alltid ha till jul...här en smyckesask i form av ett rött äpple.Stoppade i min julbrosch som är rolig att ha på julafton. Eller kanske bara stå framme som prydnad.

En Trevlig onsdagkväll till Er mina Söta och Rara...snart ska jag gå och jobba...När jag kommer hem ska jag se vem som haft den STORA turen att vinna den UNDERBARA KANDELABERN hos Gårdsromantik Havsviken och de LJUVA sakerna hos Livet På Berget...Och icke att förglömma den VACKRA julstrumpan hos Ett Rött Monogram.
Kramelikram från Helena15 kommentarer:

Anonym sa...

Mossa i träskrin, gulligt.....jag håller också på att fundera ut hur jag ska använda min inplockade mossa....just nu vilar den ute på balkongen....Ska den användas på mitt fyndade silvriga loppisfat i sällskap av min "silver"hjort??? I sonens metall-"dopfunt" i sällskap av hyacint och gamla ljushållare runt kanten med julgransljus???? Ska julkrubban fram i jul??? Hur mycket jul ska göras då sonen mest är hos sin far denna julhelg och nuvarande "gubben" har annan religion??? Hur mycket vill jag, hur mycket orkar jag? Vad gillar jag? Något att fundera på?! Kram Carina

Lantliv i Norregård sa...

Hej!! Så mycket fint hos dig!! Hoppas du får en bra kväll på jobbet:o) Visst är det spännande med alla utlottningarna!! Jag vann ett fint hjärta i dag!!
Kram Kram Malin

hemma hos lilla mej sa...

Vad mycket fint du visar.vad spännande med alla utlottningar.Ha det bra på jobbet kramiz Rita.

Sjabbig men chic sa...

Vad fint du har gjort i träskrinet och vilket enormt sött litet smyckesskrin.

Kram Lisa

M sa...

Det var et tidig bling bling eple..
Ha en fin kveld!
klem,M

Signe 1 sa...

Åhh så mysiga och inspirerande bilder du visar, julen står snart för dörren:-) Må gott, kraam Sofia

Lilla Lycksta sa...

Så sött det lilla pyntade skrinet var. Verkligen bra idé, tror jag ska härma den.
Ha en trevlig kväll på jobbet. Jag håller tummarna för dig ikväll att du vinner något av de fina som lottas ut.
Kramen Camilla

Livet på Berget sa...

Så gulligt litet skrin! Jätte fint du pyntat och ja imorgon eftermiddag ska jag och Mini dra vinnarna:). Hoppas det gick bra att jobba.
Kram
/Sara

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ett sånt fint träskrin, extra kul att en släkting haft det. Nu är min dragning klar, nu får vi se vem som vinner ljusstaken. Det blir nog ett glädjetjut som hörs över hela Sverige.
Önskar dig en fin advent
Kram kram
AnnaMaria

Roses, angels & white homes sa...

hej och hå! Ja kika in hos Carina du hon är jätte trevlig hihi. Spets ja det är så vackert.Så fina pynt du visar vännen! Allt väl hoppas jag! ha det gott hörs kram kram kram

Grön Iris sa...

Vilket fint skrin, och visst är det kul att få vårda gamla saker som tillhört ens egen släkt en gång i tiden.

Ps min vecka blev lite lugnare...

Kramis Linda

Viola sa...

Vilket rart skrin, en lycka att få förvalta sådana rara ting, ville titta in och önska en härlig adventshelg, kram

Sjabbig men chic sa...

Vill bara titta in och önska dig en jättemysig helg!

kramis Lisa

Emmas utsikt sa...

Hej Helena, Det var riktigt fina kottekulor! Jag samlar på julgransprydnar från mina resor. Det vill säga när jag kommer över några. Blir en sorts livsminne när året är till ända...

Ha en fin helg!
Emma

Roses, angels & white homes sa...

Hej tackar så mycket, ja man måste ju få lite fint hemma med. Tack detsamma du, ha det nu riktigt mysigt. Kram kram kram♥