söndag 15 november 2009

Åhléns...

God Kväll alla ni söta i blogglandias värld. När jag var ner på Åhléns så ramlade jag på dom här stolsöverdragen...tycker så mycket om den lilla kappan runt om, och röd och vit randigt är en klar favorit hos mig. Gamla kära stolarna har min farfar gjort någon gång för länge sedan...gamla färgen slipade jag bort och sen vitlaserades dom. Är nöjd med resultatet och så är dom förstås ett kärt minne.

Dom här handdukarna åker bara fram till jul...dom har några år på nacken och börjar bli noppiga, men vad gör väl det... som prydnad i badrummet är dom roliga.

Och så lilla gästhanduken ovanpå...Visst är dom söta?


Stor kram från Helena


23 kommentarer:

Södralycke sa...

Fina stolsöverdrag du fyndat! Perfekt nu till jul :)

Ha det gott, kram Johanna

Signe 1 sa...

Superfina stolsöverdrag du shoppat! Åhléns har så mycket fint till bra priser!! Ha en fin kväll, kram Sofia

Monika sa...

Äääääntligen! :o)

Har försökt flera gånger att titta in här men jag har inte fått upp varken bild eller text. Nu kan jag äntligen se de vackra stoldynorna. Jättefina! Och vilka fina stolar!

Nu ska jag titta tillbaka på tidigare inlägg också :o)

Må så gott!

Kram

Monika

Livet på Berget sa...

Hej
De där stolsdynorna är jätte fina, har de blåvita i stugan. Söta julhanddukar!
Må gott!
Kram
/Sara

Roses & Angels sa...

Hej! vad fina överdrag du visar, riktigt fina!! skulle behöva nya jag med! Söta handdukarna är hihi! Hoppas du haft en bra dag kram

Roses & Angels sa...

Hej hihi ja dom är söta dom där bakborden och lite mera personliga blir dom ju. Åh vet du?? jag är så glad att jag äntligen hittade dom stolarna! MEN nu måste jag söka efter 2 till då vi nu bara har 4. MEN en sak i taget. Ha en fin kväll kram

Ocean showroom sa...

Jättemycket fint! Det är så mysigt med alla julinlägg nu tycker jag. :-) Ha en fin kväll! Kram alexandra

Tant Elwira sa...

Jättefina stolsdynor/överdrag. Passar perfekt nu till jul men är även varma och fina året runt tycker jag. Det är så snygg med rött. Tänk bara en skål med botten av granris fylld med röda äpplen MmmmmmmmmmmmmmMMmmMMmmmm.
Må så gott så ses vi!
Kram
Jessica

Lilla Lycksta sa...

Vilka söta stolsdynor och fina stolar. Jag håller med dig rött och vitt till julen är så fint. Ha en fortsatt trevlig söndagkväll.
Kram Camilla

Roses & Angels sa...

Hej! ja jag hoppas också att jag hittar dom! NEJ NEJ! Den finns en kod där vänta ska vi se. Den mallen du vill ha letar du efter först, sen trycker du på Download då kommer koden fram sen står det högst upp click here then copy an paste i din blogg på html. Kom nu ihåg vännen att en del bilder kan försvinna vid ändringen!!!! Kram

Grön Iris sa...

Hej, jätte fina stolsöverdag, julen är här...snart...

Jo, jag har utmanat dig hos mig...Hoppas du är med!

Kram Linda

VITA NYANSER sa...

Så fina stolsöverdarag! Randigt är så snyggt!

Ha en bra början på veckan!
Kram L-L

VITA NYANSER sa...

Stolsöverdrag ska det ju stå = )

Roses & Angels sa...

varsågod! Alltså headern kan bli kvar men det kommer att bli så att du får i sidofälten lägga tillbaka bilderna som du har nu! SÅ ETT TIPS!!! Spara alla bilder du vill ha kvar för att kunna sätta tillbaka dom sen. Headern kan du också spara för säkerhetens skull. Hahha ja det är en underbar sötnos det där bara han kunde ge attan i våra sladdar! har biter sönder dom! :-( Fråga bara om du vill ha mera hjälp kram

Norregård sa...

Vilka vackra stolar!! Överdragen är så julfina!! Känns som att det blir en riktigt mysig gammaldags jul hos dig Helena:o)
Kram Malin

Viola sa...

VIlka rar stolsdynor förstår att det blev kärlek..det kommer att bli så rart i köket...) ha en fin vecka som kommer, kram

Emmas utsikt sa...

Å så härligt med gamla stolar, broderade dukar och hyacinter...*suck* Viktigt att ta vara på det gamla och inte bara gå för den ny trenden.

Ha en skön vecka.
Emma

Lönnen 13 sa...

Vilken fin blogg du har som jag hittade in till!
Stolsdynorna är jättefina till de stolarna.
Anneli

Anonym sa...

Verkligen vackra stolsöverdrag, skulle passa bra här hos oss men tyvärr så har "våran" Åhlens lagt ner för tillfället, ska kolla om dom finns i Umeå!

Kram Pernilla

Fågel Blå sa...

Jättefina stolsöverdrag du fyndat....
Kram kathrine

Roses & Angels sa...

Varsågod! Fråga på du vännen! Ingen fara hihih kram

AkH sa...

Söta julhanddukar, roligt med sådant som man har år efter år- då är det bara charmigt att det är lite slitet! Vackra stolsdynor, nu fick jag en idé också till hur jag kan göra med några dynor som jag köpt till ett par gamla stolar. Dynorna var utan kappan som hänger ner och det blev inte vackert- så detta var toppen!
Ha en fortsatt bra dag!
Kram Anna-Karin
hemochting

Anonym sa...

snart får jag nog sluta med bloggtittandet.....jag stod stor del av söndagen med strykbrädan som sällskap...inget julfint hemma hos mig inte......orken tryter....det är jobb och sedan mat och sedan går luften ur......tänk om det fanns någon liten Tingeling som med sitt spö trollade fram ett hem i ordning hos mig med..../Kramis C