söndag 18 oktober 2009

Olivträd...

Idag har det inte blivit mycket gjort...ja, bara trevligheter, vi har firat Elsas Farfar som fyller otroliga 91 år. Pigg som en lärka och smidig och rörlig i kroppen som en ung pojke är han, imponerande. Vi uppvaktade inte med ett olivträd, det har jag räddat in från balkongen. Det ska helst stå svalt och ha mycket vatten, så vi får se hur går med det.
En trevlig Söndagskväll till Alla... och glöm inte att hålla koll på utlottningen hos Lantliv i Norregård, det ska jag göra. Kram Helena

11 kommentarer:

VITA NYANSER sa...

Det är så fint med olivträd, men jag lyckas aldrig få dem att överleva.

Ha det bra!
Kram L-L

AkH sa...

Vilket fint olivträd, nu fick jag lära mig lite om dem. Har själv inte vågat köpa något, men får lust till att göra det när jag ser andra ha det- de är ju så vackra. Härligt med en alert 91-åring- tänk att ha upplevt så mycket olika "tider". Ha en fortsatt skön söndag!
Anna-Karin

Nyanser av vitt sa...

Hej
Vad häftigt med en så pigg jubilar.
Nu har jag gjort de röda. Lägger ut dem nu.
Sköt om dig
Kramis

Lilla Lycksta sa...

Vilket fint olivträd. Jag har aldrig lyckats med att få ett olivträd att överleva vintern. Jag visste inte att de skulle ha mycket vatten. Ha en skön söndag kväll. Kram Camilla

Nyanser av vitt sa...

Hej igen,
Ja tack visst blev de fina i rött. Perfekt att vira runt julblomman eller vin/glöggflaskan när man går bort.
Ha en fortsatt fin söndagkväll
A

Sjabbig men chic sa...

Hej!
Tack, så väldigt mycket för din kommentar hos mig. Blir så glad när man lämnar ett avtryck. Olivträd ja... skulle jag gärna vilja ha men jag är rädd för att jag inte skulle kunna få det att överleva ens under sommarhalvåret. Har kikat runt lite hos dig. Mysig blogg och jag älskar din Moraklocka!

Kram Lisa

Fågel Blå sa...

Underbart med olivträd... mitt har också fått kommit in!
Fin duk på bordet!
Hoppas du får en bra vecka!
Kram Kathrine!

Anonym sa...

Olivträd har jag aldrig vågat prova på....får kanske höra senare hur det går med överlevnaden för ditt inomhus.....mycket snygg duk som ligger på bordet..../Kram Carina

Helena /franska Liljan sa...

Hej !
Tack för din hälsnig hos mig sp jag hittade din fina blogg!!!

Jag har oxo tagit in mitt olivträd, får se om det klarar vinterna inne...

Ja väggen har varit ett förfärligt projekt. Belv okej nu, men inte bra! Som tur är blev det mest mindre skavanker nu. Ska ta foton idag och lägg på bloggen. Välkommen att titta in ikväll så har jag kanske hunnit klart!

Kram Helena

Lindas vackra rum sa...

Hej!
Vad glad jag blev att du kikade in hos mig och skrev en fin liten rad om min blogghörna! :)

Nästa år ska jag skaffa mig ett olivträd, för de är så himla vackra! Lycka till med ditt, det står så fint i den så passande krukan!

Elsas farfar är verkligen lyckligt lottad som så gammal men ändå är så pigg!

Kramar Linda

Medan älvorna dansar sa...

Hej!
Tack för kommentaren på min blogg. Alltid roligt när det tittar in någon ny.
Olivträd har jag oxå ett hemma. Men de är ju så svår skötta. Vågar knappt röra den, då bara ramlar det blad :) Hoppas du har bättre tur med din.

Ha det bra/ Sophie