torsdag 8 oktober 2009

Kaffekanna...
Så skönt och mysigt det är att hålla sig inomhus nu när kvällarna är kallare och mörka. Det passar mig perfekt det, som älskar att läsa och mysa i största allmänhet. På nattduksbordet ligger en hög med böcker som väntar på att bli lästa...såå härligt.


Kannan på bilden har jag fått efter min Farmor...den kommer från Örbyhus slott i Uppland, farmor fick den på något sätt när hon var ung flicka. Hur kommer jag inte riktigt ihåg men måste fråga modern som brukar veta allt om sånt här. Att den hamnat hos mig är inte konstigt...har ju alltid tyckt om gamla saker. Ja, nu tråkar jag nog ut er med mina funderingar...men visst är den fin? Silverljustakarna är från...Röda Korset.

6 kommentarer:

Lantliv i Norregård sa...

Jättesöt kanna! Kul när du vet var den kommer i från. Sitter här och inviger min nya laptop, jättekul!! Innan jag började blogga var jag totalt ointresserad av datorer!! Nu är det helt plötsligt annat!
Kram Malin

Anonym sa...

Den är ju jättefin Din kanna, vilket mönster...häftigt veta var den kommer ifrån, hoppas Du får veta mer........ha en trevlig helg! /Kram Carina

Viola sa...

Vilken vacker klarkanna du har från din farmor..:) här blev det 2 st barometer igår..dom vita..har ingen bild, men du kan ju kolla på Ikea, väldans fina tycker jag och ska få vara nattduksborden i gården, ha en skön helg, kram

Fågel Blå sa...

Hej vilken fin kanna du fått av din farmor!
Kram Kathrine!

Hanna sa...

Så fin kanna.
Hanna

m sa...

vilken underbar kanna! mönstret på kannan ser ut att ha lite japanskt stuk.